Üdvözöljük a Pasco világában!

A PASCO A KEZDETEKTŐL FOGVA TERMÉKEIT KIZÁRÓLAG A VENDÉGLÁTÁS RÉSZÉRE SZÁLLÍTJA.

Kínálatunkban a portéka és eszközök mellett szerepel az a tudás is amivel ezt a népszerű italt a megszokásból élvezetté változtathatjuk.

Friss híreink

Szolgáltatásaink

Az oktatás mellett, melyről külön menüpontban már szóltunk cégünk jelentős szervízháttérrel rendelkezik. A szervíz szinte az indulástól jelen volt tevékenységünkben, ami az évek során igen jelentős fejlődésen ment keresztül. Ma szakembereink szinte minden gyártmányú tradícionális - karos gép szervízét el tudják látni.

Gépek mellett az elmúlt néhány év során nagy előrelépés történt a darálók területén. A Mahlkönig és az Anfim Magyarországi forgalmazójaként szinte természetes volt a szervízháttér biztosítása, ami a többi márka szervízelésének lehetőségét is lehetővé teszi számunkra.
 
Bővebben

Oktatás

Kávépörkölőként alapvető célunk, hogy az általunk előállított kávét a lehető legkörültgekintőbben készítse el a barista, kihozva azokat a jellemzőket, amelyeket véleményünk szerint meg tudunk mutatni a fogyasztónak.

Ezen cél elérése érdekében nélkülözhetetlen a tudás, amivel egy baristának rendelkeznie kell. Véleményünk szerint állandó fejlődésre van szükség ezért folyamatosan magunkat azaz kollégáinkat is képezzük, és ezt a szemléletet szeretnénk a baristák felé is közvetíteni, ezért folyamatosan változó megújuló ismeretekkel várjuk azokat akik tanulni szeretnének.

 
Bővebben

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: info@pasco.hu

Webáruház

Teljes termékválasztékunk megtalálható, és megvásárolható webáruházunkban.

Kövessen bennünket