Barista eszközök

Barista eszközök

Cégünk két gyártóval, az Ilsa-val és a Motta-val tart kapcsolatot és ezen gyártók termékei találhatóak meg a kínálatunkban. Mindkét cég nagy hagyományokkal rendelkezik, de ami talán fontosabb, hogy első osztályú alapanyagokkal dolgozik magas kivitelezési színvonalon. A szakma számára fontos, hogy mindig a célnak megfelelő, jó minőségű eszközökkel tudjanak dolgozni.

Manapság a barista szakma egyre szélesebb körben használ ilyen eszközöket és jellemzően egyre változatosabb kivitelben. Gőzölőedények, tamperek igen nagy típus- és méretválasztékban találhatóak meg termékskálánkban a többi eszközzel egyetemben.
A Motta cég 1967-es alapítása óta rozsdamentes anyagból készülő háztartási termékek előállítására specializálódott. A széles választék, amely magába foglalja a háztartási-, a bar- és hotelek számára előállított termékeket, lehetővé tették a hazai és nemzetközi terjeszkedést. A cég stabilitását az elmúlt időszakban a tradíció, a megbízhatóság, a modern design és a minőség mind megerősítették.
Az Ilsa márkanév először egy tipikus Nápolyi kávéfőzőn jelent meg. Az cég alumínium hengerléssel kezdte tevékenységét, és azóta is folyamatosan figyel a fejlődésre, hogy akár a hazai akár a nemzetközi piacokon megállja a helyét. A rozsdamentes termékek gyártása 1956-ban kezdődött ami gyors ismertséget és sok elismerést hozott.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: info@pasco.hu

Webáruház

Teljes termékválasztékunk megtalálható, és megvásárolható webáruházunkban.

Kövessen bennünket