Az Urnex 1936-os Manhattani alapításakor, eredeti nevén The Royal Urn Bag Company elsősorban szövetből készített kávéfiltereket aluminiumgyűrűvel a tradícionális kávégépekhez. Abban az időben a kávépiac sokkal inkább regionálisan épült fel mint manapság. A legtöbb vásárló New York városában székelő pörkölők voltak akik termékeket kerestek kiskereskedelmi vevőik árúval való ellátására.
Az alapítást követően nemsokkal, kialakult az igény egy könnyen és a helyszínen alkalmazható termékre melyek alkalmasak a filtertatók tisztítására. Ezt megelőzően a gépeket és kiöntőket visszaszállították a pörkölőbe karbantartásra és tisztításra.

A vevők számának növekedésével ez a módszer egyre kevésbé volt praktikus, nembeszélve a szállítás alkalmával előforduló sérülésekről és töréskárról. A pörkölők hamar rájöttek, hogy az eszközökön lerakódott kávéolaj még a frissen elkészített kávét is keserűvé teheti, rádöbbentve őket egy tisztítószer bevezetésének szükségességére.
Az első egyadagos Urnex nevet viselő általános, erős tisztítószer kézzel, borítékba került csomagolásra, “Nincs Több Keserű Kávé” mottóval. A név a mai napig megmaradt és ez az első termék határozza meg a jelenlegi tevékenységünket ugyanazzal a mottóval.

A Puro Brand-et (korábban Puro Caff) 2005 -ben vásárolta meg az Urnex. A Puro név különösen jól csengett a speciality coffee világban, a magas minőséget jelképezve, egyben a jó espresso elengedhetetlen “összetevőjeként” tekintettek rá az USA-ban és világszerte. Ma a világ legismertebb baristái használják és megtalálható a legigényesebb kávézókban.

 

A Full Circle márka 2009-ben került bevezetésre, a környezetvédelem, környezettudatos életmód jegyében. A termékcsalád minden tagja teljesen lebomló vagy újrahasznosítható, természetes formában is fellelhető anyagokból készül. A Full Circle ezáltal nemcsak a kiváló minőségű kávéitalok iránti elkötelezettséget, hanem a tiszta és egészséges környezet megtartását és a termékáttekinthetőség is jelképezi.

 

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: info@pasco.hu

Webáruház

Teljes termékválasztékunk megtalálható, és megvásárolható webáruházunkban.

Kövessen bennünket