Urnex

Az Urnex 1936-os Manhattani alapításakor, eredeti nevén The Royal Urn Bag Company elsősorban szövetből készített kávéfiltereket aluminiumgyűrűvel a tradícionális kávégépekhez. Abban az időben a kávépiac sokkal inkább regionálisan épült fel mint manapság. A legtöbb vásárló New York városában székelő pörkölők voltak akik termékeket kerestek kiskereskedelmi vevőik árúval való ellátására.
Az alapítást követően nemsokkal, kialakult az igény egy könnyen és a helyszínen alkalmazható termékre melyek alkalmasak a filtertatók tisztítására. Ezt megelőzően a gépeket és kiöntőket visszaszállították a pörkölőbe karbantartásra és tisztításra.

A vevők számának növekedésével ez a módszer egyre kevésbé volt praktikus, nembeszélve a szállítás alkalmával előforduló sérülésekről és töréskárról. A pörkölők hamar rájöttek, hogy az eszközökön lerakódott kávéolaj még a frissen elkészített kávét is keserűvé teheti, rádöbbentve őket egy tisztítószer bevezetésének szükségességére.
Az első egyadagos Urnex nevet viselő általános, erős tisztítószer kézzel, borítékba került csomagolásra, “Nincs Több Keserű Kávé” mottóval. A név a mai napig megmaradt és ez az első termék határozza meg a jelenlegi tevékenységünket ugyanazzal a mottóval.


Az első termék előállítása óta eltelt hosszú idő alatt számos új termékkel bővült kínálatunk, melyek lehetővé teszik, hogy a teljesen automata készülékektől a bolti darálókig minden tisztítási igényt kiszolgáljunk. Jelenleg több mint 60 országba szállítjuk termékeinket, melyek megtalálhatóak a háztartásoktól a legkifinomultabb coffee shopokig.Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: info@pasco.hu

Webáruház

Teljes termékválasztékunk megtalálható, és megvásárolható webáruházunkban.

Kövessen bennünket