Anfim
Az ANFIM S.r.l. 50 évvel ezelőtt Milánó szívében kezdte gyártani kiváló minőségű espresso darálóit, ipari és otthoni felhasználásra egyaránt. Ma az “ANFIM - in the hearth of good coffee” azaz ANFIM - a jó kávé szívében szlogen több mint ötven országban ismert világszerte. A darálók a kiváló minőség, a precizitás és a könnyű kezelhetőség tökéletes kombinációja. Modelljei egyesítik a klasszikus olasz stílust a legkorszerűbb technológiával. Mario Monfrini, aki 1990-ben vette át az ANFIM cég vezetését hosszú, sikeres karrierre tekinthet vissza.

Vezetése alatt a gyártóbázis, amely eredetileg csak az olasz piacra dolgozott egy modern családi vállalkozássá nőtte ki magát. Ma éves szinten a termelés meghaladja a 10.000 darabot, és kerül értékesítésra a világ számos országában. Az ANFIM gyorsan növekszik és célja, hogy megossza a világ baristáival azt a tudást és azt a kultúrális
örökséget, amely az igazi olasz espresso örlését jellemzi. A lapos darálókések, amelyek kimondottan az espresso minőségű örlemény előállítására lettek kialakítva biztosítják az ANFIM részére a helyet a baristák kedvelt eszközei között.

Az ANFIM 2012-ben vált a Svájci Hemro Csoport részévé, amelynek tagjai még a Mahlkönig és a Ditting is. A Hemro csoport ezáltal piacvezető helyet foglal el a világban a kávédarálók gyártásának területén. A csoport tagjaként az ANFIM-ot továbbra is a funkcionális design és az utánozhatatlan olasz espresso kultúra és életérzés kialakításának szenvedélye jellemzi.

Anfim SP450 On DemandNagyfogyasztású coffee shopoknak, az SP450 on demand csészéről csészére tiszta ízt, kiváló minőséget, egyenletességet és hatékonyságot biztosít.
CaimanoKlasszikus őrleménytárolós espresso daráló. Kimondottan jó adagoló egységgel, mely lehetővé teszi a precíz adagolást. Darálókések 64 mm átmérőjűek, melyeket lehet titánium bevonattal rendelni.
Caimano Special 450Az egy lóerős motorral szerelt örlő napi 4-10 kg kávé őrlésére alkalmas. Mindezt igen alacsony 450 fordulat / perc edzett acél kések biztosítanak, amit a kónikus késekkel rendelkező őrlőknél tapasztalunk.
Super Caimano BaristaA profik eszköze. Elektronikája századmásodperces darálási idő beállítását teszi lehetővé, amit az örleménytárolóból precízen tud a barista a karba adagolni.
 Super Caimano Grind On Demand DisplayKarbaőrlő technológia, amely a mindenkori kávéfrissesség biztosítéka. Manuális és automata üzemmódban egyaránt használható. Az elektronikus időzítő használata precíz adagolást biztosít, számláló és multifunkciós kijelző segíti a barista munkáját.
Caimano Grind On Demand DisplayKarbaőrlő technológia, amely a mindenkori kávéfrissesség biztosítéka. Manuális és automata üzemmódban egyaránt használható. Az elektronikus időzítő használata precíz adagolást biztosít, számláló és multifunkciós kijelző segíti a barista munkáját.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: info@pasco.hu

Webáruház

Teljes termékválasztékunk megtalálható, és megvásárolható webáruházunkban.

Kövessen bennünket