Astoria
A tökéletességre való törekvésünk gépeink egyenletes működésében, a gyártás minőségében, a formatervezésben, a partnereinkel ápolt kapcsolatokban, az értékesítésben, technikusaink és baristáink képzésében és az értékesítést követő szolgáltatásainkban mutatkozik meg igazán. Az innováció és a jövőben való hit része víziónknak, mely meggyőződésünk az emberekbe fektetett értékekben és a csapatmunkában is megmutatkozik, ugyanakkor arra sarkal bennünket, hogy olyan gépeket alkossunk, amelyek környezetünkre kevésbé megterhelőek.

Minden kávészemnek megvan a története melyek tucatjai gyűlnek össze egy csésze espressoban. Egy jó kávé megízlelése hasonlít a könyvhöz, amelyik messzi vidékre varázsolja az olvasót, mely mese számtalanszor megismétli magát ugyanazt a varázslatot nyújtva mint egy Astoria gépen készült espresso. Immár több mint negyven éve arra törekszünk, hogy a lehető legjobb eszközt adjunk a baristanak a kifogástalan kávé elkészítéséhez. Az Astoria az olasz espresso tradíciónak a jelképe, egyben a CMA csoport zászlóshajója, melyet 1969-ben Nello Dal Tio alapított és amelyet 2012-ben a Milánoi Ryoma holding vásárolt fel.

Hosszú növekedési folyamat eredményeként ma az Astoria a kiválóságot jelképezi az espresso gépek trületén szerte a világon. Szenvedélyünk a tökéletes espresso, amely az Astoria gépeit választó baristak egyik ismérve.
Astoria +4youA +4U modell az Astoria zöld vonalába tartózó gépek egyike, mely igen csekély mértékben terheli a környezetet. Ez a gép 47,6 %-al is csökkentheti az energiafelvételt a hagyományos gépekkel összehasonlítva.
Modern designja és színválasztéka alkalmassá teszi, hogy minden vendéglátóhelyen megállja helyét. Széleskörű programozhatósága és érintőképernyős kijelzője számos kényelmi funkciót rejt.
Új generációs szuperautomata kávégép, amely technológiájának köszönhetően kimagasló minőségű italokat produkál. Multibojleres technológiájának és két beépített örlőjének köszönhetően magas kapacitással rendelkezik.
Astoria SabrinaEzen modell elkészítésénél a design egyik fő szempontot képviselte, ugyanakkor a kor kényelmi funkciójainak megfelelő “extrák", szinte kivétel nélkül beépítésre kerültek.
Astoria CompactKis mérete ellenére, ami alkalmassá teszi a háztartásokban való használatra, teljesen professzionális egységekből, alkatrészekből áll össze.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: info@pasco.hu

Webáruház

Teljes termékválasztékunk megtalálható, és megvásárolható webáruházunkban.

Kövessen bennünket