Pasco
A Pasco brand 1998-ban indult útjára, amikor is kialakítottuk a különböző blendjeinket. Jelenleg négy espresso elkészítésére alkalmas keverékből áll a termékcsalád.

Termékeink előállítása során a szükséges alapanyagok kiválasztása, a megfelelő termőterületekről történő beszerzése az első lépés amire nagy figyelmet szentelünk. Csak a legjobb minőségű, válogatott szemű nyerskávékat vásároljuk, amit számos minta tesztpörkölése és folyamatos kóstolása előz meg.

Tudásunk legjavát beleadva pörköljük az alapanyag tulajdonságainak legjobban megfelelő pörkölési profil elérése céljából. Blendjeink ezen különböző földrészekről, termőterületekről származó kávék házasításából születtek, melyek kialakítása során igyekeztünk minden alapanyag legjavát megmutatni a végtermékben.
Pasco Prime szemes kávéPrime blendünk több éves házasítási kísérletek eredményeként született meg. A kor kívánalmainak megfelelő frissesség, domináns gyümölcsös savasság - piros bogyós - közepes test és az édes és savas ízek harmóniája jellemző rá leginkább.
Prémium blendünket az ízek sokszínűsége jellemzi.

Kialakításakor az espresso jelleg mellett fontosnak tartottuk, hogy megfeleljen a hazai ízlésvilágnak. Ezért törekedtünk arra, hogy az édesség, gyümölcsös savasság és keserű jellemzően étcsokis ízek közötti harmónia legyen a meghatározó.
Gold névre hallgató keverékünkket legjobban a kiegyensúlyozottság jellemzi a test és az aromák tekintetében.

Az eszpresszó kategórián belül szinte mindegyik elkészítési mód illetve eszköz használható csak a megfelelő őrleményfinomság beállításával kell ráhangolnunk. A blend összetevői lehetővé teszik tejes italok elkészítését, és egyéb kávékoktélok alapanyagaként is kiválóra vizsgázott.

A Pasco Silver tradícionális ízvilágával, testességével és magas koffeintartalmával méltán népszerű a fogyasztók körében.

Kiváló minőségű kávék és közepes pörkölési szint jellemzi, ami alkalmassá teszi espresso és tejes kávék előállítására egyaránt.

Elkészítését 90-91°C-on javasoljuk, 7 - 7,5 gramm / espresso (30 ml) felhasználásával.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: info@pasco.hu

Webáruház

Teljes termékválasztékunk megtalálható, és megvásárolható webáruházunkban.

Kövessen bennünket